söndag 28 juni 2009

Semester

Första semesterdagen är redan slut. Äntligen är det semestertime. Välbehövligt efter att ha varit gräsänka de senaste veckorna. Kände att bitterheten började smyga sig på. Så blir det ibland efter många ensamma nätter. Det är då jag brukar ägna en tanke till de ensamstående mammorna, hur fixar dem det? Jag är glad över att det endast är en tillfällighet i mitt fall.
På morgonen flydde vi det kokande huset för en tur ut med båten. Finns nog inget skönare än svalkande havsvindar i hettan. Vi la till i en badvik och tog årets premiärdopp! Hungriga bjöd vi in oss till mormor och morfar på middag. Och Ebbe var helnöjd när han fick plaska i poolen. Sedan fick pappa ett bakryck hör inte till vanligheten. Vips var det både en kladdkaka och en rabarberkaka i ugnen, mums.
Nu är det dags att ta en vattningsrunda runt tomten, och sedan är det bara och ladda för en heldag i trädgården imorgon.
Semester är bra. Jag njuter när hela familjen är lediga tillsammans!

Lite kallt...

Kunglig simtur!

I´m in love!

1 kommentar:

Tove Kungsholmen sa...

Jättefina bilder! Underbart med båten oxå, det var så nice i skärgården i helgen. Ser inte fram emot två dygn i stan nu men det känns samtidigt fel på alla sätt att klaga.