måndag 28 september 2009

Inskolning första dagen

Då var första inskolningsdagen avklarad. Många intryck blev det med blandad förtjusning. Men i det stora hela känns det bra. Utomhus spenderas det flera timmar om dagen, och jag börjar inse hur många maskiner tvätt som kommer köras denna höst. Ebbe ville gärna göra som de stora barnen, hoppa i vattenpölarna. Men eftersom vår lilla herre varken kan gå eller hoppa, tyckte han det var en utmärkt idé att krypa i vattenpölarna. Tur att jag förutseende hade tagit på honom galonbrallorna. Imorgon tar vi även på oss stövlarna.
Efter att ha varit utomhus hela förmiddagen intogs lunchen med stor aptit. Sedan var det dags för det mest spännande momentet på hela dagen, vila. Det var inget som Ebbe gillade. Varför ska man vila när det finns så mycket nya saker att upptäcka. Nej, här blev det total strejk. Han låg ner i 15 sekunder, sen var det kört. Vrålet satte igång och till slut var vi tvugna och lämna rummet. Ner i legolådan och allt var bra igen. Gjorde ytterligare två misslyckade försök innan vi gav upp. Vi tog oss igenom sångstunden och sedan var det dags för mellanmål. Vi trycke i oss en hel macka och sedan var det slut för dagen. Efter 5 intensiva timmar hann vi inte ens ut genom grinden innan vår hjälte checkade-ut, han sov i hela 2 timmar.
Förutom sömnen var Ebbe på ett strålande humör hela dagen, han brydde sig knappt om mig. Hoppas det håller i sig.
Nu är kudden och nallen nerpackad och redo för en fight i vilorummet.

2 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Hallen blev galet snygg - blir skitavis!

Lilla, stora Ebbe. Vad fort det gick! Tror vilan är värst för de flesta. Minns att vi gick iväg med Lovisa de första dagarna och så sov hon i vagnen.

5 timmar var mkt första dagen men säkert helt rätt med hardcore direkt!

Mailar dig nu!

Gnattkram

Johanna sa...

TACK!
Ja oj, känns fortfarande lite overkligt och jag är i chock av allt ståhej, inte avis på pedagogerna...
Idag sov han faktiskt en halv timme efter en kvarts fight. Alltid något :-)

Kram