måndag 2 november 2009

Ingvars bristfällande lager

IKEA kan verkligen trötta ut en totalt. Inte nog med att det byggs om. Allt är flyttad i omvänd ordning och frustrationen sprider sig när badrumstillbehören helt plötsligt har flyttat en våning upp bredvid barnsakerna.
På kontorsavdelningen skulle vi inhandla ett skrivbord. När skivan var vald beslutade vi oss för ett par snygga ben som säljs styckvis. Säljarn meddelar då att det finns ett ben kvar på lagret. Men vi behövde två.
För att slippa ett skrivbord med slaksida slog vi till på en lådhurts på andra sidan. När vi plockat allt på lagret var det endast benen kvar. På benhylla lyste benet med sin frånvaro. Benet som skulle finns kvar, fanns så klart inte. Hem kom vi med en skrivbordsskiva, en lådhurts och inget ben. Slaksidan blev ett faktum trots vårt bittra försök till att anpassa oss efter IKEA´s bristfälliga utbud.

2 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Jävla IKEA. Har varit med om liknande grejer X antal ggr. Typ varje gång jag ska ha något. Så sjukt irri när det ska finnas på hyllan och man tar allt annat och så...tomt. Blä! Hoppas ni får tag i det sablans benet snart eller hittar nåt annat att staga upp slagsidan med.

Har köpt en present till Ebbe, lite en skämspresent men mest för att den passade honom så bra! Hoppas få överlämna den snart. Vågar ni göra nytt försök på söndag eller är ni busy?

Tove Kungsholmen sa...

Söt-Ebbe på scenen måste jag ju säga också! :*

Kram